Handelsbetingelser

Disse betingelser gælder for alle leverancer fra Liggestolen.dk’s webbutik til kunder i Danmark og Europa.

Bestilling og betaling

Du kan bestille og betale i webshoppen med henholdsvis Dankort, VISA-Kort, Master-Card og JCB. Produkterne I Liggestolen.dk’s Webbutik kan købes i Europa og leveres i Europa ekskl. Færøerne og Grønland.

Din ordre

Når du afgiver en ordre, vil du efter bestillingen på din skærm se at din ordre er modtaget.

Efter din bestilling er blevet foretaget sender vi dig en ordrebekræftelse, der indeholder dit ordrenummer, navn og leveringsadresse samt en oversigt over de varer du har bestilt. Det er en god idé at udskrive oversigten, da den kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Når Liggestolen.dk har registreret din ordre bliver der ligeledes sendt en faktura til din mail. Denne skal du ligeledes gemme. Når du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først på din konto, Når varen er afsendt.

Priser for levering

Alle vores priser for Danmark er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser ekskl. Grønland og Færøerne. Alle priser uden for Danmark er i Euro og inklusiv 25 % moms.

Prisen for leveringen af dine varer på adresser i Danmark: Levering 100 DKK

Prisen for leveringen af dine varer på adresser inden for EU:

Tyskland, UK, Sverige : Levering 50 €

Resten af Europa : Levering varierer efter land og lokalt postnummer.

Varerne leveres direkte til dig i forsvarlig transportemballage. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, prisfejl og udgåede eller udsolgte varer.

Levering

De fleste ordrer sendes ud inden for 1 uge, men vær opmærksom på, at vi sigter mod at fremsendelsen af dine varer, inden 14 dage efter modtagelsen af ordre, er omfattet af lagerbeholdning. Vi vil forsøge at informere dig om eventuelle forsinkelser så snart som muligt.

Det kan være vanskeligt at forudsige kundernes efterspørgsel og lejlighedsvis kan produkter være udsolgt. Hvis dette er tilfældet, vil vi give dig en idé om, hvornår produktet atter er tilgængeligt.

Fortrydelses- og returret

Ifølge dansk lov har du ret til at fortryde og returnere dit køb senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Hvis du returnerer din vare, skal den være i samme stand og mængde, som da du modtog den. Herudover skal du returnere varen i original emballage sammen med en kopi af din faktura.

Du skal selv betale for at sende varen retur. Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, vil du få dine penge tilbage senest 30 dage efter, at vi har modtaget varen. Det beløb, som du får refunderet er betalingen for den pågældende vare, fratrukket eventuelle gebyrer som har omfattet banktransaktionen.

Du kan fortryde et køb ved: - at nægte at modtage varen, eller - at returnere varen til Liggestolen.dk’s lager: Liggestolen.dk, Topstykket 15, 3460 Birkerød

Henvendelser vedrørende fortrydelsesret eller returnering af varer skal ske til Liggestolen.dk på telefonnummer (+45) 20 22 01 71 eller til mail: mail@liggestolen.dk

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret.

Reparation og omlevering

Såfremt varen viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager Liggestolen.dk sig at udbedre disse inden for rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt, eller Liggestolen.dk ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen, påtager Liggestolen.dk sig i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare. Liggestolen.dk påtager sig endvidere at refundere dine eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Hvis hverken reparation eller omlevering er muligt, refunderer Liggestolen.dk i stedet købesummen til dig, inkl. dine dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Ansvar

Liggestolen.dk påtager sig ikke ansvar, ud over hvad der fremgår af ovennævnte punkter. Liggestolen.dk kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader. Du er beskyttet af loven. Liggestolen.dk indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du handler på www.liggestolen.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler også reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse og forbehold

Liggestolen.dk tager forbehold for trykfejl i både priser og varebeskrivelse, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure-begivenheder.

Behandling af personoplysninger

Liggestolen.dk’s behandling af persondata sker i henhold til persondataloven. Du kan kontakte os, såfremt du ønsker oplysning om, hvilke data som behandles om dig, eller hvis oplysningerne du ønsker slettet eller korrigeret.

 

Markedsføring

Oplysninger om kunder: Navn, adresse, e-mail mv. benyttes kun af Liggestolen.dk til at opfylde din bestilling og informere dig om eventuelle uforudsete problemer med leveringen.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, og vi benytter heller ikke oplysninger til markedsføringsmæssige formål, medmindre du har accepteret dette.

Scroll til toppen