Liggestolen

Liggestolen er den originale danske liggestol af rattan. Den kan slås sammen og er nem at flytte rundt på. Hvis du bukker fodtstykket ind under sædet, kan du bruge den som siddestol. Liggestolen stammer fra 30’erne, hvor den blev brugt på danske hospitaler og sanatorier til rekreation.
Læs historien

Mål:
Længde: 200 cm
Bredde på sædet: 55 cm
Højde til sædet: 35 cm

Mere:

Liggestolen er håndlavet af ubehandlet rattan. Den enkle fremstilling og den rå rattan betyder at hver liggestol får sit eget udtryk. Små ujævnheder og farveskift giver et unikt præg til den enkelte stol.

Rattan er et stærkt og holdbart naturmateriale, og samtidigt utroligt let, hvilket gør stolen nem at bære på.

Rattan er bæredygtig, da planten hurtigt vokser op igen efter beskæring.

Liggestolen elsker solskin og kan tåle en byge, men når det rigtig regner, er det en god idé at stille den beskyttet. Hvis du opbevarer den indenfor, og tørt om vinteren, kan den holde i mange år.

Med tiden vil Liggestolen få en varmere gyldenbrun glød, og hvis du bruger den udendørs, vil patinaen blive mere grålig.

Det er en god idé at give stolen en gang sæbevand. Rør sæbespåner op i lunkent vand, og tør stolen over med en opvredet klud og skummet fra vandet. Sæben vil lægge sig som en beskyttende hinde om stolen.

Liggestolen er dansk design og dansk kvalitet. Den er lavet efter de gamle danske forskrifter, godkendt af danske kurvemagere.

DKK 4.900,00

Ikke på lager

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen