SwingForTwo

SwingforTwo er designet af Tove Kindt-Larsen 1937. Den er lavet af rattan. Designet er som stolen Swing, med bløde svungne linjer langs side og ryg, et typisk udtryk for Tove Kindt-Larsens særlige kreativitet.

Tove Kindt-Larsen vandt i 1937 en 1. præmie i Snedkerlaugets konkurrence. Samme år udskrev Det Danske Kurvemagerlaug en konkurrence om kurvemøbler, og her opnåede Tove Kindt-Larsen en 3. præmie for stolen Swing.

Mål:
Højde : 70 cm
Bredde: 170 cm
Dybde: 75 cm

Mere:

Tove Kindt-Larsen ( født Reddersen ) giftede sig med Edvard Kindt-Larsen i 1937, og herefter blev størstedelen af deres værker udført i fællesskab.
I 1945 oprettede de eget studie, og dannede et team, hvis største bidrag ligger i Dansk Møbelkunst. Det danske design par har, fra 30’erne og frem, designet en række banebrydende møbler.

SwingforTwo er håndlavet af naturlig, ubehandlet rattan. Den enkle fremstilling og den rå rattan betyder, at hver sofa har sit eget udtryk. Små ujævnheder og farveskift giver et unikt præg til den enkelte twoseater.

Rattan er et stærkt, holdbart og samtidigt meget let naturmateriale. Sofaen vejer næsten ingenting, og er let at flytte rundt på.

Rattan er bæredygtig, da planten hurtigt vokser op igen, efter beskæring.

Swingfortwo kan bruges ude og inde, tag den ind, når det regner – så forlænger du levetiden.

Hvis du bruger sofaen udendørs, kan det være en fordel at give den en gang sæbevand. Rør sæbespåner op i varmt vand og tør over med en opvredet klud og skummet fra vandet. Sæben vil lægge sig som en beskyttende hinde om sofaen.

DKK 6.950,00

Ikke på lager

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen